Novedad editorial : "Easy. És fàcil estimar-te"

Saludos queridos lectores,

Hoy actualizo el blog con una novedad editorial que sale hoy a la venta, aunque he de decir que la publicación es en catalán.
Os dejo con la información.

WEBBER, Tammara. Easy. És fàcil estimar-te.  Fanbooks, 2013. -- 344 p. ; 21 cm. -- ISBN 978-84-15745-22-8.
--> Fecha de publicación: 19 septiembre 2013 <--

"La Jacqueline ha de recuperar el control de la seva vida però a la universitat les aparences ho són tot, i el saber en qui confiar és tot menys fàcil."

SINOPSIS 

La Jackie està en estat de xoc. La universitat no és com s’havia imaginat. El nòvio l’ha deixat, els seus amics la ignoren i ha estat assetjada per un alumne del campus. Un desconegut li ha salvat la vida pels pèls, però viu turmentada amb aquest secret.
En Lucas, un noi de la classe que la mira fixament i la dibuixa en el seu quadern, li demostrarà que no està tot perdut.
Easy ens mostra la lluita d'una noia per recuperar la confiança, per trobar la força interior per combatre un atacant directe i per acceptar la pau que troba en els braços d'un noi reservat. 

Por su sinopsis, creo que será una de esas obras que va más allá de una historia sino que analiza muchos sentimientos y aspectos como la vida univervisatari, el amor, el desamor, la valentía, la confianza... ¿Que os parece?

Feliz lectura,
Fadeta_arual

Comentarios

Publicar un comentario